Tips og råd til røykeslutt og snusavvenning

Ved hjelp av Dr. Kimo’s naturmedisinske hjelpemidler og hans tips og metode for røykeslutt og snus avvenning, slutter alle å røyke / snuse etter kun 3 dager, og over 83% forblir helt nikotinfrie.

Dette er vårt mest suksessrikes behandlings metode for røykeslutt og snus avvenning. Behandlingsmetoden er dokumentert blant de mest vellykkede røykeslutt resultat som kan oppnås. Undersøkelser viser at over 83 % av kursdeltagere fortsatt er fullt og helt nikotinfrie. (De Little A. 2008).

”Vi bruker ingen nikotin erstatning mot røyking, kun godkjent naturmedisin produkter av høykvalitet”

Hvordan slutter du å røyke eller snuse etter kun 3 dager?

Etter 20 års forskning innen røykeslutt og snus røykesluttavvenning, og med over 18.000 røykeslutt kurs deltakere, har erfaringer vist at behandling av nikotinavhengighet ved hjelp av spesielle naturmedisinske produkter, kombinert med kyndig veiledning og langvarig oppfølging etter røykeslutt er det som gir kursdeltakerne den største trygghet for et vellykket resultat, ikke bare for å hjelpe dem til å slutte å røyke eller snuse, men viktigste er å forblir fult og helt nikotinfrie.

Med Dr. Kimo’s røykeslutt behandlings metode tar du din siste røyk eller snus tredje dagen etter kursstart! Men selve behandlingen vil fortsette i 6 mnd. etter man har sluttet. En sak er å slutte å røyke eller snuse, men en helt annen sak er å forbli nikotinfri. Det er derfor vi tilbyr kursdeltakerne en lang oppfølging, med flere effektive røykeslutt og nikotinfrie hjelpemidler, som sikrer kursdeltagere en nikotinfri tilværelse en gang for alle.

Behandlingens røykeslutt og snusfri kurset omfatter:

 • 26 behandlinger fordelt over 6 mnd. for å hjelpe kursdeltagere til å slutte å røyke/ snuse og forbli nikotinfrie.
 • Høy kvalitets nikotinfri hjelpemidler , og individuelt tilpasset tips, råd og veiledning til de enkelte deltakere
 • Flere effektive hjelpemidler mot røykefristelser og nikotinsuget
 • Betydelig og meget omfattende program i røykeslutt og snus avvenning.
 • 24 timers telefon støtte fra kursleder ved behov, for å hjelpe deg mest mulig med røykeslutt og nikotinavvenning.
 • Ekstra konsultasjoner til de som har behov, slik vi kan hjelpe røykeslutt kurs deltagerne på best mulig måte.

Med vår røykeslutt-behandling trenger du heller ikke å være veldig motivert for å slutte å røyke eller slutte å snuse . Det viktigste er at du ønsker å slutte å røyke.

Med din beslutning og vår hjelp i røykeslutt behandlingen, kan du oppnå en betydelig helsegevinst, spare dine omgivelser for ubehag, og ikke minst du kan tjene inn kursavgiften lenge før kurset er ferdig.

Sjekk vår oversikt over priser og betingelser, samt eventuelle spesialtilbud.

Hvordan og når kan jeg få hjelp til å slutte å røyke/ snuse?

Vi holder kontinuerlig nye kurs i røykeslutt og snus avvenning hver mandag.

For evt. røykeslutt kurs til bedrifter eller andre steder i landet, ta kontakt med klinikken for å forhøre deg om mulighetene rundt der du bor.

Konsultasjoner og hjelp til røykeslutt for private finner sted i eller etter arbeidstid. Hjelp til røykeslutt deltakere og oppfølging avholdes hyppig de første ukene av røykeslutt prosessen – og deretter trappes deretter ned. Se vårrøykeslutt kurskalender.

Vi har også individuelle løsninger for å hjelpe røykeslutt deltakere, som må stå over enkelte kursdager grunnet reise, ferie el. dette avtales med den enkelte.

Røykeslutt kurs til bedrifter:
Disse avholdes som regel i bedriftens egne lokaler, fortrinnsvis i arbeidstiden – etter nærmere avtale med bedriftens ledelse, se egen informasjon om bedriftskurs og hjelp i røykeslutt og nikotin avvenning

 

Røykeslutt og snus avvennings kurs kalender

Generelt starter vi nye kurs i røykeslutt hver mandag. Ved stor pågang setter vi også opp nye røykeslutt kurs til andre klokkeslett. Kontakt oss for informasjon og påmelding.

slutte-å-røyke-urterKampanje Pris: 20 år etablering av Dr Kimo røykeslutt klinikken

kr 2600 ved kurs start. Ordinær pris 2900

Deretter kr 390 hver mnd. over de 8 mnd. oppfølgning periode etter røykeslutt. Ordinær pris 450

For bedrift røykeslutt kurs,  etter avtale med bedriften.

Vi holder kurs for røyke slutt i flere byer i Norge og Sverige, blant annet, Oslo , Bergen, Stavanger, Kristiansand, Ålesund, Hønefoss, Larvik, og flere andre steder,

 

For informasjon om start av neste røykeslutt kurs , Kontakt oss eller ring 91166212.

 • Dr. Kimo`s hjelp til røykeslutt går over 6 mnd. hvor en slutter å røyke etter kun 3 dager, Deretter kommer ekstra oppfølging for å hjelpe å støtte eksrøykere på best mulig måte.
 • Hjelp til røykeslutt og snusfri kurs består av 26 behandlinger hvor 12 av dem er med kursleder tilstede, – varighet på hver samling ca. 1 time, ofte i starten og mindre i slutten for å hjelpe eks røykere/ snusere best mulig.
 • Hjelp til røykeslutt og snusfri kurs inkluderer alle medisiner og hjelpemidler som kursdeltager har behov for under røykeslutt -snusfrit kurset, og lenge etter man har sluttet å røyke. I tillegg til full støtte over telefon og Internett over hele røykeslutt perioden og ved behov.
 • Når du blir registrert på kurset, vil en rådgiver hjelpe deg for å planlegge å forberede deg til røyke slutt datoen. Første samling starter på en mandag, onsdag, og fredag, deretter møter hver uke de første 3 uker for råd og motivasjon.
 • Datoen til røykeslutt varierer litt fra den ene til den andre gruppen men generelt er som følgende.

Uke1: 3 dager mandag onsdag og fredag

Uke2: Tirsdag eller torsdag

Uke3: Torsdag,

Resten: Blir fordelt etter evaluering av kursdeltagernes røykeslutt resultat, og hvordan gruppen klarer seg.

 • Røykeslutt kurs deltakere som av en eller annen årsak er forhindret fra å delta på et av foredragene, må kontakte kursleder for å få alternativ instruks, for best mulig resultat. Brudd i behandling og kursoppfølging bør unngås.Faller kursdager på en helligdag, blir programmet naturligvis tilpasset i samråd med deltagerne.

 

For pris og andre røykeslutt hjelp midler og produkter klikk her