Røykeslutt kurs kalender.

Når, hvordan og hvorfor?

 Informasjon om  Dr. Kimo røykeavvennings kurs og hans timeplan

Vi holder kontinuerlig gratis informasjons mote om røykeslutt og snus avvenning til alle røykere og snusere som ønsker å få slutt på sine nikotin avhengighet.

Dr. Kimo klinikken starter nytt kurs hver mnd. engang i følgende byer: Oslo , Bergen, Stavanger og flere andre steder av landet, for mer informasjon om røykeslutt kurs og priser til bedrifter og private.

Klinikken arbeider mest mot bedrifts og organisasjoner for å hjelpe ansatte og motivere dem til å slutte å røyke eller snuse.  Enkelte ganger holder vi kurs også til privat personer.

 Informasjon om røykeslutt kurs

I Dr.Kimo røykeavvenning metode finnes 2 type kurs:

A- “Hoved røykeavvenningskurs” på 6 mnd og priser.

B- “Mini røykeavvenningskurs” på 2 mnd og priser.

Timeplan til kurset
Finnes 2 type kurs for røykeslutt og nikotinavvenning
Fakta om Dr. Kimo´s nikotinavvennings kurs

 

Røykeslutt kursdeltagere som riser mye eller bor langt unna

For røykeslutt kurs deltakere som av en eller annen årsak er forhindret fra å delta på noe av foredragene, anbefale vi dem  å ta kontakt direkte med kursleder for å få alternativ instruks. Brudd i behandling og kursoppfølging bør absolutt  unngås.

  • Når du blir registrert på kurset, vil en rådgiver hjelpe deg med å planlegge å forberede deg til nikotinslutt datoen. Første kurs informasjon bli sendt til røykeslutt kursdeltagere 1 eller 2 uker før røykeslutt. Deretter møtes kursdeltakerne 6 ganger de første 3 uker med gode tips råd og veiledning helt til kroppen fult og helt nikotin-fri,
  • Noen mennesker foretrekker å snakke en – til- en. I mange områder kan du ordne en avtale med en rådgiver for individuell oppfølging når du går røykfri (alt av de ekstra konsultasjoner er inkludert i kurs kostnad) .

Faller en eller flere kursdager på en helligdager, blir programmet naturligvis tilpasset i samråd med deltagerne.

Ønsker dere mer informasjon om røykeslutt kurs? vennligst kontakte oss på Kurs for røykeslutt til bedrifter og private.

Nikotinavvennings med effektive produkter og hjelpemidler