Metoder til å slutte å røyke

Post 1 of 1

Røykeslutt produkter: Øke sjansen for å slutte for godt

Røykeslutt uten hjelp er vanskelig, men røykeslutt produkter kan forbedre dine sjanser for suksess. derfor er det meget viktig å vite om de forskjellig røykeslutt alternativene, slik at du kan velge riktig produktet som passe best til ditt behove.

Vil du slutte å røyke?

Det finnes flere røykeslutt produkter som kan hjelpe deg å slutte å røyke for godt. Ved hjelp av disse produkter kan øke din sjanse for suksess. Bare om lag 5 prosent av folk som prøver å slutte tobakk lykkes uten hjelp. Men mer enn 30 prosent kan lykkes når du bruker en av produkter. Du har best sjanse til å slutte å røyke når du kombinerer atferdsterapi med bruk av en eller flere røykeslutt produkter.

Noen produkter er kjent som nikotinerstatnings terapi, fordi de inneholder mengder av nikotin. Andre er reseptbelagte medisiner uten nikotin. Dr, Kimo røykeslutt pakke innholder kun naturmedisiner uten nikotin, den  bidra til å redusere nikotin suget og abstinenssymptomer, som gjør det mer sannsynlig at du vil slutte å røyke for godt.

Det er ikke en eneste røykeslutt produkt som passer for alle. grunnen er  den som prøver å slutte å røyke, må gå gjennom flere faser etter røykeslutt, og hvert av denne faser har egen symptomer derfor også har egen behov som passe best til denne faser. derfor i vårt røykeslutt “Hjemme pakke” innholder flere forskjellig hjelpemidler som passer til akkurat denne faser en befinne seg i.

This article was written by admin