Kurs i røykeslutt og nikotinavvenning

Tips, hjelp, råd og produkter

Dr. Kimo´s kurs i røykeslutt og snusavvenning, med hjelp av naturmedisin produkter, er basert på mange års forskning og erfaring i avhengighet problematikken generelt og mer enn 20 års kliniske arbeide med nikotinavhengighet spesielt. Den er stadig blitt videreutviklet, basert på ny kunnskap og erfaringer i behandlings av nikotinavhengighet.

Vårt metode og nikotin avvenningskurs retter seg mot så vel hovedgruppen røykere og snusere, men også flere og flere brukere av andre nikotinsubstans som – Nikotinplaster eller nikotintyggegummi e.l. finner veien til oss for å slutte med røyking og annen nikotin avhengighet.

 

Dr. Kimo metoden dempe effektivt nikotin-sug og fjerne abstinens symptomer
Hvor viktig er det å ha lang oppfølging etter en har sluttet med nikotin, og hvor lange skal den være?
Når kursdeltager slutter med nikotin,og hvor lange kurset skal vare etter en har sluttet med nikotin?

 

For røykere/ snusere som er motivert til å slutte å røyke, men har liten tid, bor langt fra kurssteder eller lignende, har vi utviklet noen alternative behandlingsopplegg, som er basert på den samme kunnskapen og med samme type røykeslutt innhold av naturmedisiner og veiledning, – se oversikten over våre røykeslutt produkter, eller Snus-fri produkter

Dr. Kimo`s kurs for røykeslutt og nikotinavvenning består av:

Virkningen av de forskjellige urtebaserte nikotinfri preparater er:
Foredrag, råd og veiledning under kurset

 

Deltakerne på røyksluttkurset får også naturmedisiner både på behandlingene og til å ha med seg hjem, for å hjelpe dem gjennom de kritiske fasene når de er alene. Og for å overvinne nikotinsuget og røykfristelsene som kan slå til etter en har sluttet å røyke.

Som  navnet også tilsier, ved hjelp av de spesielt preparerte “Nikotinfri urte-sigaretter” og en spesiell teknikk forsvinner røyksuget på noen få sekunder. Denne teknikken er et verdifullt hjelpemiddel i røykeslutt prosessen på veien mot å etablere en røykfri identitet etter at man har sluttet å røyke.

Hver røykeslutt behandling har en informasjonsdel med et nytt tema hver gang, og deltakerne på røykesluttkurset blir godt forberedt på alle de ulike stadiene som ligger foran dem. Kurslederen følger utviklingen til den enkelte etter røykeslutt gjennom personlig oppfølgning og dialog, og er tilgjengelig 24 timer ved behov.

 

Noen fakta om røykeslutt og nikotinavvenning:

Hvilke stadier skal eks-røykeren/snuseren oppleve etter en har sluttet med nikotin avhengighet
Røykeslutt og abstinens symptomer
Røykeslutt og snus-fri symptomene

 

Våre naturpreparater for å slutte å røyke

I Dr. Kimos metode for røykeslutt og nikotinavvenning inngår flere forskjellige natur hjelpemidler, tilpasset forskjellige behov og stadier i nikotin- avvenningsprosessen. Vi har utviklet preparater fra planter av høy kvalitet som vokser både i Kina, Midtøsten og forskjellige land i Sør-Amerika.

Det brukes en urteblanding som inneholder 76 ulike urter som blokkerer nikotin-reseptorene og dermed reduserer lysten på nikotin eller røyk , demper røykeslutt abstinens symptomer og andre ubehagelige reaksjoner etter at man har sluttet å røyke.
Det blir gitt nøye tilpassede blandinger av naturmedisiner som skal tas etter en fast plan når man bestemmer seg for å slutte å røyke, slik at nikotinen bli tvunget raskt ut av kroppen, på riktig måte og nikotin-avvenningen kommer i gang som den skal.

En annen blanding av naturhjelpemidler demper abstinens-symptomene etter røykeslutt, og en kan beholde roen mens nikotinen er på vei ut fra kroppen. Andre preparater øker lukt- og smakssansene, slik at sigaretten smaker og lukter vondt og ubehagelig.

Med de ulike naturmedisinene i Dr. Kimo`s røykeslutt behandlingskurs, oppnår man både avvenningseffekt og lindring av røyksuget og lysten på nikotin.

Deltakere på kurset blir fulgt nøye opp, og får individuelt tilpassede mengder naturmedisiner basert på deres utvikling gjennom kurset, hvilket gjør det enda lettere å få full uttelling av kurset, og lettere å være foruten nikotin.

Referanser fra bedrifter og private som har deltatt på Dr.Kimo kurs i røykeavvenning.
Noen eksempler : Veidekke AS, Strålfors AS, BBS AS, DnB Finans AS, Siemens Norge, Sparebank1 og If skadeforsikring.

For mer informasjon om våre kurs i røykeavvenning og evt. påmelding, ber vi deg ta kontakt med oss snarest.